Tanácsok kertészkedőknek.

Kertészkedj velem!

Kertészkedj velem!

Hogyan gondozzuk a lilaakácot?

2015. május 03. - Szűcs Mariann

  Sokak által ismert és nagyon kedvelt kúszó növény. Tavasszal (április vége- májusban) hozza hosszú, illatos kékes lila, fehér virágait. Művészeket, dalszöveg írókat is megihletett. " Lilaakácok, minek a szív, ha úgy fáj?" Ismerős?

Tovább

Tulipánok és Boldog Békeidők Hévízről

Kis hazánk egyik legkedveltebb gyógyfürdő helyén, Hévízen, tengernyi árvácska és tulipán köszönti nap, mint nap a város lakóit és vendégeit. A színek gazdagsága ámulatba ejt minden arra járót, az emberek nem győznek betelni a látvánnyal, ezzel így voltam magam is.

Tovább

Mit láttam a CONSTRUMAKERT kiállításán?

A múlt hétvégén vasárnap ellátogattam a CONSTRUMA kiállításra, ahol elsősorban a KERT / kerttervezés, kertépítés, dísznövény/ kiállítás érdekelt. A kiállítók a "C" pavilonban és a hozzá kapcsolódó szabadtéren vonultatták fel kínálatukat. Az ott látottakról készítem egy rövid, fényképes beszámolót.

Tovább

Biztosítsunk növényeinknek egyenletes vízellátást! De hogyan?

  Növényeink kiegyenlített, egészséges fejlődéséhez egyenletes vízellátásra és ezzel egyenletes tápanyag felvételre van szüksége. A valóságban ezt az ideális állapotot megteremteni nem éppen egyszerű feladat. Akár edénybe, akár szabadban vannak kiültetve a növények (legyenek azok egynyáriak, évelők…

Tovább
süti beállítások módosítása